Εκτύπωση

 

Το internet ως αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της επικοινωνίας και της λειτουργίας μιας επιχείρισης, επιβάλλει την παρουσία μιας επιχείρισης στον χώρο του.

Εμείς στην i-solutions αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του εταιρικού σας site χρησιμοποιώντας σύγχρονες γλώσσες (HTML 5.0, PHP, Java & Javascript) σε συνδυασμό με βάσεις δεδομένων (MySQL), ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας για την προβολή των δραστηριοτήτων σας μέσω του διαδικτύου.

Επίσης, η εμπειρία μας σε κορυφαίες εφαρμογές CMS (Content Management Systems), όπως είναι το Joomla, το WordPress και το Drupal, μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε για εσάς κάθε απαίτησή σας.

Κατοχύρωση domain - Φιλοξενία ιστοσελίδας (web hosting)

Κατοχύρωση domain

Εάν η επιχείρισή σας είναι νέα στον χώρο του internet εμείς αναλαμβάνουμε από τα πρώτα βήματα να δεσμεύσουμε για εσάς το επιθυμητό όνομα χώρου* (σε κατάληξη .gr με αντίστοιχη χρέωση, ή ακόμα και .com, .net κ.α. χωρίς καθόλου χρέωση!).

Φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting)

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενεία του εταιρικού σας site σε ειδικούς servers της εταιρίας μας οι οποίοι λειτουργούν σε περιβάλλον Linux, με εγγυημένη αδιάκοπη λειτουργία 99,9% !!!

Εκδηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας ακόμα και για την μεταφορά της ιστοσελίδας σας στους υπερσύγχρονους server της εταιρίας μας!